Σχετικά - Studio 74
Thanasis Rapsomanikis

Τι κάνουμε

Το Studio 74 στην Κέρκυρα του wedding photographer Θανάση Ραψομανίκη αναλαμβάνει φωτογραφίσεις γάμου και βάπτισης καθώς και την κάλυψή τους με βίντεο.

Ο Θανάσης στη διαδρομή του ως επαγγελματίας φωτογράφος απαθανατίζει ασταμάτητα κάθε είδους ιδιαίτερη στιγμή, είτε πρόκειται για γάμο, είτε για βάπτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

Πρωταρχικός στόχος του Θανάση σε κάθε φωτογράφιση είναι να συλλάβει τα συναισθήματα της στιγμής και να αποτυπώσει μέσα από μοναδικές εικόνες τη μαγεία της ατμόσφαιρας της πιο ξεχωριστής σας ημέρας.

 

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του Studio 74 στηρίζεται στη δημιουργία φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στις προσωπικές προτιμήσεις του κάθε πελάτη, πάντα όμως μέσα από πρωτότυπες προτάσεις, πέρα από τα τυπικά και συνηθισμένα. Ο τελικός μας στόχος είναι οι αναμνήσεις από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής σας, να σας συνοδεύουν πάντοτε τόσο ζωντανά όσο την ημέρα που τα ζήσατε.

 

Βιογραφικό

Ο Θανάσης Ραψομανίκης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1974. Σπούδασε στο Κολλέγιο «Focus» στην Αθήνα, και όταν επέστρεψε στην Κέρκυρα πραγματοποίησε το όνειρό του για τη δημιουργία του δικού του στούντιο φωτογραφίσεων. Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει μεγάλη ποικιλία φωτογραφίσεων σε γάμους, βαπτίσεις, ιδιαίτερες περιστάσεις και φωτογραφίσεις  πολυτελών κατοικιών για επαγγελματικούς σκοπούς. Παράλληλα εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις με την παρακολούθηση σεμιναρίων και workshops ειδικά τη φωτογραφία γάμου.

Η φωτογραφία έχει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή του, αποτυπώνοντας τον πραγματικό κόσμο, σύμφωνα με την άποψή του.


Tags: Φωτογράφηση γάμου στην Κέρκυρα, Γαμήλια φωτογράφηση, Φωτογράφος γάμου Κέρκυρα